Last minute aanmelden

Toerisme

Astrum College

Wil jij niets liever dan wereld ontdekken en daar anderen álles over vertellen? Maak van jouw passie jouw beroep en word bijvoorbeeld het visitekaartje van een hotel of vakantiepark. Je staat klanten te woord bij een reisbureau, touroperator of toeristisch informatiepunt. Misschien stel jij een commercieel aanbod samen en boek je een gave trip voor toeristen.

Bekijk de toerisme-opleidingen

Last minute aanmelden

Sta je nog niet ingeschreven voor je vervolgopleiding? Blijf niet langer ronddobberen! Bij Astrum College kun je je last minute inschrijven voor onze mbo-opleidingen. Duik erin en meld je aan! 

Online presentaties

We willen je graag zo goed mogelijk helpen bij het kiezen van een passende opleiding, dat is in deze tijden extra lastig. Daarom hebben we tijdens een online open dag online presentaties opgenomen om jou toch te kunnen helpen bij het maken van een goede keuze voor je opleiding. Bekijk hier online presentaties terug.

Vind je het nog lastig om de juiste studiekeuze te maken? We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet. 

Webinar Horeca, Toerisme & Recreatie | Astrum College

Binnen kijken bij onze scholen

Nieuwsgierig hoe het Astrum College er van binnen uit ziet? Neem alvast een virtueel kijkje! Of bekijk ons YouTube-kanaal voor meer video’s. 

Heb je een vraag? 

Op deze pagina vind je een aantal hulpmiddelen om zelf aan de slag te gaan. En kom je er niet uit, dan kun je altijd mailen naar steljevraag@astrumcollege.nl 
 

Studiekeuze

Studiekeuze

Studiekeuze

Het maken van een studiekeuze is best lastig, maar ook heel leuk. Hoe kom je erachter wat bij jou past?

Lees verder