Horeca Velp

Horeca

Astrum College

We willen je graag helpen bij het vinden van een opleiding die bij je past. Ben jij derde- of vierdejaars vmbo-leerling of havoleerling en ben jij je aan het oriënteren op een mbo-opleiding? Houd dan op zaterdag 23 januari 2021 van 10.00 uur tot 15.00 uur een plekje vrij in je agenda voor onze online open dag!

Een kijkje in de keuken bij opleidingen Horeca | Astrum College

Zit gastvrijheid in jouw bloed en wil jij werken in een dynamische omgeving? Welkom in de wereld waar de klant koning is en jij pas tevreden bent als alle gasten met een goed gevoel naar huis gaan. Je kunt aan de slag bij hotels, restaurants, cafés, cateringbedrijven en congrescentra. Daar heb jij een rol in de keuken, achter de bar, in de bediening of als manager.

Bekijk de horeca-opleidingen

Online presentaties

We willen je graag zo goed mogelijk helpen bij het kiezen van een passende opleiding, dat is in deze tijden extra lastig. Daarom hebben we tijdens een online open dag online presentaties opgenomen om jou toch te kunnen helpen bij het maken van een goede keuze voor je opleiding. Bekijk hier de online presentaties terug.

Vind je het nog lastig om de juiste studiekeuze te maken? We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Aanmelden

Heb jij de keuze voor jouw vervolgopleiding gemaakt en wil jij je aanmelden? Lees hier dan alles over de aanmeldprocedure.

Binnen kijken bij onze scholen

Nieuwsgierig hoe het Astrum College er van binnen uit ziet? Neem alvast een virtueel kijkje! Of bekijk ons YouTube-kanaal voor meer video’s. 

Heb je een vraag? 

Op deze pagina vind je een aantal hulpmiddelen om zelf aan de slag te gaan. En kom je er niet uit, dan kun je altijd mailen naar steljevraag@astrumcollege.nl 
 

Horeca is hard werken en dat weet je. Je kunt pas naar huis als het werk klaar is. Halverwege opgeven is geen optie.
Ramon Mol
Student Leidinggevende Keuken, niveau 4

Uiteindelijk wil ik werken in een sterrenrestaurant

"Ik zit nu in het derde jaar van mijn opleiding en heb het op deze school goed naar mijn zin. Het klikte al tijdens de open dag. Het Astrum College is een fijne, kleinschalige school waar je persoonlijk wordt benaderd. De docenten weten precies wie je bent, wat je kunt en spelen goed in op wat je nodig hebt." Lees het hele verhaal van Ramon Mol, over de opleiding Leidinggevende Keuken, niveau 4 op het Astrum College

La Rana

La Rana

Restaurant La Rana

La Rana is het leerrestaurant van het Astrum College. Studenten van de opleiding Horeca runnen het restaurant.

Lees verder

Studiekeuze

Studiekeuze

Studiekeuze

Het maken van een studiekeuze is best lastig, maar ook heel leuk. Hoe kom je erachter wat bij jou past?

Lees verder

Verhaal Ramon Mol

leidinggevende-keuken-bol-velp.jpg

Het verhaal van Ramon

"Uiteindelijk zou ik willen werken in een sterrenrestaurant. Ik hoop op het hoogst haalbare!"

Lees verder