Recht & Arbeid Velp

Recht & Arbeid

Astrum College

We willen je graag helpen bij het vinden van een opleiding die bij je past. Ben jij derde- of vierdejaars vmbo- of havoleerling en ben jij je aan het oriënteren op een mbo-opleiding? Houd dan een plekje vrij in je agenda voor onze open dagen!

Wetten en regels saai? Zeker niet! Je kunt er straks mee gaan werken in een Juridische kantooromgeving of in een balie- en klantomgeving. Denk aan advocatenkantoren, rechtbanken, gemeenten, maar ook personeelsafdelingen, uitkeringsinstanties of een juridisch loket. Je oefent veel praktijksituaties, zodat je bent voorbereid op de stage en goed kunt doorstromen naar het hbo.

Bekijk de Recht & Arbeid opleidingen

Naast juridisch rekenen en bedrijfseconomisch rekenen, krijg je Engels, Nederlands en ICT in beroepsgerichte vakken, zodat je direct kunt toepassen wat je leert. Voor Recht en Arbeid kom je in aanraking met buitenlandse rechtssystemen.

De grens over

  • Tijdens de opleiding ga je op studiereis naar Valencia, een dagje skiën en naar de kerstmarkt in Oberhausen;
  • Met het PenNed-project start je met klasgenoten een bedrijf op en leer je internationaal inkopen en verkopen. 

Bekijk onze talkshow

Het kiezen van de juiste opleiding, dat is in deze tijden extra lastig. Wij helpen je hier graag bij. Daarom hebben we een talkshow opgenomen met studenten en docenten die jou meer vertellen over de opleidingen van onze school: bekijk hem hier! Wil jij niet de hele talkshow bekijken, maar alleen de gesprekken die jij interessant vindt? Kies dan in de beschrijving onder de talkshow de onderwerpen waarover jij meer wilt zien.

Lastig om te kiezen?

Vind je het nog lastig om de juiste studiekeuze te maken? We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Aanmelden

Heb jij de keuze voor jouw vervolgopleiding gemaakt en wil jij je aanmelden? Lees hier dan alles over de aanmeldprocedure.

Binnen kijken bij onze scholen

Nieuwsgierig hoe het Astrum College er van binnen uit ziet? Neem alvast een virtueel kijkje! Of bekijk ons YouTube-kanaal voor meer video’s. 

Heb je een vraag? 

Op deze pagina vind je een aantal hulpmiddelen om zelf aan de slag te gaan. En kom je er niet uit, dan kun je altijd mailen naar steljevraag@astrumcollege.nl 
 

Verhaal Jan van Grauw

Recht & Arbeid Velp

Het verhaal van Jan

Jan stapte over naar Juridisch Administratief Dienstverlener, want dat hij iets met mensen wil doen, staat vast.

Lees verder