Recht & Arbeid Velp

Recht & Arbeid

Astrum College

We willen je graag helpen bij het vinden van een opleiding die bij je past. Ben jij derde- of vierdejaars vmbo-leerling of havoleerling en ben jij je aan het oriënteren op een mbo-opleiding? Houd dan op zaterdag 23 januari 2021 van 10.00 uur tot 15.00 uur een plekje vrij in je agenda voor onze online open dag!

Wetten en regels saai? Zeker niet! Je kunt er straks mee gaan werken in een Juridische kantooromgeving of in een balie- en klantomgeving. Denk aan advocatenkantoren, rechtbanken, gemeenten, maar ook personeelsafdelingen, uitkeringsinstanties of een juridisch loket. Je oefent veel praktijksituaties, zodat je bent voorbereid op de stage en goed kunt doorstromen naar het hbo.

Bekijk de Recht & Arbeid opleidingen

Naast juridisch rekenen en bedrijfseconomisch rekenen, krijg je Engels, Nederlands en ICT in beroepsgerichte vakken, zodat je direct kunt toepassen wat je leert. Voor Recht en Arbeid kom je in aanraking met buitenlandse rechtssystemen.

De grens over
• Tijdens de opleiding ga je op studiereis naar Valencia, een dagje skiën en naar de kerstmarkt in Oberhausen
• Met het PenNed-project start je met klasgenoten een bedrijf op en leer je internationaal inkopen en verkopen. 

Online presentaties

We willen je graag zo goed mogelijk helpen bij het kiezen van een passende opleiding, dat is in deze tijden extra lastig. Daarom hebben we tijdens een online open dag online presentaties opgenomen om jou toch te kunnen helpen bij het maken van een goede keuze voor je opleiding. Bekijk hier de online presentatie terug.

Vind je het nog lastig om de juiste studiekeuze te maken? We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Aanmelden

Heb jij de keuze voor jouw vervolgopleiding gemaakt en wil jij je aanmelden? Lees hier dan alles over de aanmeldprocedure.

Binnen kijken bij onze scholen

Nieuwsgierig hoe het Astrum College er van binnen uit ziet? Neem alvast een virtueel kijkje! Of bekijk ons YouTube-kanaal voor meer video’s. 

Heb je een vraag? 

Op deze pagina vind je een aantal hulpmiddelen om zelf aan de slag te gaan. En kom je er niet uit, dan kun je altijd mailen naar steljevraag@astrumcollege.nl 
 

Studiekeuze

Studiekeuze

Studiekeuze

Het maken van een studiekeuze is best lastig, maar ook heel leuk. Hoe kom je erachter wat bij jou past?

Lees verder

Verhaal Jan van Grauw

Recht & Arbeid Velp

Het verhaal van Jan

Jan stapte over naar Juridisch Administratief Dienstverlener, want dat hij iets met mensen wil doen, staat vast.

Lees verder