Recht & Arbeid Velp

Recht & Arbeid

Astrum College

Wetten en regels saai? Zeker niet! Je kunt er straks mee gaan werken in een Juridische kantooromgeving of in een balie- en klantomgeving. Denk aan advocatenkantoren, rechtbanken, gemeenten, maar ook personeelsafdelingen, uitkeringsinstanties of een juridisch loket. Je oefent veel praktijksituaties, zodat je bent voorbereid op de stage en goed kunt doorstromen naar het hbo.

Bekijk de Recht & Arbeid opleidingen

Naast juridisch rekenen en bedrijfseconomisch rekenen, krijg je Engels, Nederlands en ICT in beroepsgerichte vakken, zodat je direct kunt toepassen wat je leert. Voor Recht en Arbeid kom je in aanraking met buitenlandse rechtssystemen.

De grens over
• Tijdens de opleiding ga je op studiereis naar Valencia, een dagje skiën en naar de kerstmarkt in Oberhausen
• Met het PenNed-project start je met klasgenoten een bedrijf op en leer je internationaal inkopen en verkopen. 

Online open dag 

Benieuwd of dit iets voor je is? Of heb je vragen? Bekijk dan onze online open dag op donderdag 16 april. Vanaf 15:00 uur worden er van verschillende opleidingen online presentaties gegeven door vakdocenten. Via de chatfunctie kun je al je vragen stellen. Bekijk hier het programma! 

Binnen kijken bij onze scholen

Nieuwsgierig hoe het Astrum College er van binnen uit ziet? Neem alvast een virtueel kijkje! Of bekijk ons YouTube-kanaal voor meer video’s. 

Schrijf je in voor 1 mei 2020

Iedereen is van harte welkom bij Astrum College. Belangrijk is dat jij je voor 1 mei aanmeldt, dan heb je recht op toelating op de opleiding van jouw keuze. Als je aan de toelatingseisen van de desbetreffende opleiding voldoet natuurlijk. Normaal gesproken is dit voor 1 april, maar door de gevolgen van het coronavirus heeft de overheid deze datum verplaatst. Zo heb jij nog even extra tijd om je te oriënteren. Alles over de aanmeldprocedure vind je hier!

Studiekeuze

Vind je het nog lastig om de juiste studiekeuze te maken? We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet. 

Heb je een vraag? 

Op deze pagina vind je een aantal hulpmiddelen om zelf aan de slag te gaan. En kom je er niet uit, dan kun je altijd mailen naar steljevraag@astrumcollege.nl 
 

Studiekeuze

Studiekeuze

Studiekeuze

Het maken van een studiekeuze is best lastig, maar ook heel leuk. Hoe kom je erachter wat bij jou past?

Lees verder