Financiële beroepen Velp

Financiële beroepen

Astrum College

Heb jij iets met cijfers en ben je ICT-vaardig? Werk je geconcentreerd en nauwkeurig en kun je goed omgaan met vertrouwelijke informatie? In een financieel beroep zorg je voor de maandafsluiting, dien je de aangifte inkomstenbelasting in of stel je facturen op voor een financiële afdeling, een administratie- of accountantskantoor. Ook voor begrotingen of het afsluiten van een grote order draai jij je hand niet om.

Bekijk de financiele beroepen-opleidingen

Na de opleiding

Jij kunt met een diploma aan de slag bij een administratiekantoor of op de afdeling financiële administratie van een bedrijf. Na niveau 3 kun je doorstromen naar niveau 4.

Met een niveau 4 diploma kun je op het hbo een studie volgen in het economisch domein, bijvoorbeeld Accountancy en Bedrijfseconomie.

Open dag 

Benieuwd of dit iets voor jou is? Kom dan naar onze open dag! Tijdens de open dag van 10 maart ben je van 18.30 uur tot 20.30 uur van harte welkom om bij ons sfeer te komen proeven. Docenten en studenten zijn aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. Tijdens de Open Dag laten we je bij voorkeur kennis maken met onze opleidingen door middel van praktijklessen, demonstraties en workshops.

Algemeen infoplein

Alle opleidingen staan hier klaar om al jouw vragen te beantwoorden. 

Algemene voorlichting 

Wil je meer weten over de school en studeren aan het mbo? Kom dan naar één van de algemene voorlichtingen. Hier krijg je antwoord op vragen als:

  • Hoe kies je de juiste opleiding?
  • Welke opleidingen zijn er allemaal?
  • Wat kost een opleiding?
  • Hoe bereid je je voor?
  • Wat mag je verwachten?

We helpen je graag bij het maken van de juiste studiekeuze!

STUDIEKEUZE

Vind je het nog lastig om de juiste studiekeuze te maken? We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet. 

Studiekeuze

Studiekeuze

Studiekeuze

Het maken van een studiekeuze is best lastig, maar ook heel leuk. Hoe kom je erachter wat bij jou past?

Lees verder