Financiële beroepen Velp

Financiële beroepen

Astrum College

Heb jij iets met cijfers en ben je ICT-vaardig? Werk je geconcentreerd en nauwkeurig en kun je goed omgaan met vertrouwelijke informatie? In een financieel beroep zorg je voor de maandafsluiting, dien je de aangifte inkomstenbelasting in of stel je facturen op voor een financiële afdeling, een administratie- of accountantskantoor. Ook voor begrotingen of het afsluiten van een grote order draai jij je hand niet om.

Bekijk de financiele beroepen-opleidingen

Na de opleiding

Jij kunt met een diploma aan de slag bij een administratiekantoor of op de afdeling financiële administratie van een bedrijf. Na niveau 3 kun je doorstromen naar niveau 4.

Met een niveau 4 diploma kun je op het hbo een studie volgen in het economisch domein, bijvoorbeeld Accountancy en Bedrijfseconomie.

Online open dag 

Benieuwd of dit iets voor je is? Of heb je vragen? Bekijk dan onze online open dag op donderdag 16 april. Vanaf 15:00 uur worden er van verschillende opleidingen online presentaties gegeven door vakdocenten. Via de chatfunctie kun je al je vragen stellen. Bekijk hier het programma! 

Binnen kijken bij onze scholen

Nieuwsgierig hoe het Astrum College er van binnen uit ziet? Neem alvast een virtueel kijkje! Of bekijk ons YouTube-kanaal voor meer video’s. 

Schrijf je in voor 1 mei 2020

Iedereen is van harte welkom bij Astrum College. Belangrijk is dat jij je voor 1 mei aanmeldt, dan heb je recht op toelating op de opleiding van jouw keuze. Als je aan de toelatingseisen van de desbetreffende opleiding voldoet natuurlijk. Normaal gesproken is dit voor 1 april, maar door de gevolgen van het coronavirus heeft de overheid deze datum verplaatst. Zo heb jij nog even extra tijd om je te oriënteren. Alles over de aanmeldprocedure vind je hier!

Studiekeuze

Vind je het nog lastig om de juiste studiekeuze te maken? We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet. 

Heb je een vraag? 

Op deze pagina vind je een aantal hulpmiddelen om zelf aan de slag te gaan. En kom je er niet uit, dan kun je altijd mailen naar steljevraag@astrumcollege.nl 
 

Studiekeuze

Studiekeuze

Studiekeuze

Het maken van een studiekeuze is best lastig, maar ook heel leuk. Hoe kom je erachter wat bij jou past?

Lees verder