Financiële beroepen Velp

Financiële beroepen

Astrum College

We willen je graag helpen bij het vinden van een opleiding die bij je past. Ben jij derde- of vierdejaars vmbo-leerling of havoleerling en ben jij je aan het oriënteren op een mbo-opleiding? Houd dan op zaterdag 23 januari 2021 een plekje vrij in je agenda voor onze online open dag!

Heb jij iets met cijfers en ben je ICT-vaardig? Werk je geconcentreerd en nauwkeurig en kun je goed omgaan met vertrouwelijke informatie? In een financieel beroep zorg je voor de maandafsluiting, dien je de aangifte inkomstenbelasting in of stel je facturen op voor een financiële afdeling, een administratie- of accountantskantoor. Ook voor begrotingen of het afsluiten van een grote order draai jij je hand niet om.

Bekijk de financiele beroepen-opleidingen

Na de opleiding

Jij kunt met een diploma aan de slag bij een administratiekantoor of op de afdeling financiële administratie van een bedrijf. Na niveau 3 kun je doorstromen naar niveau 4.

Met een niveau 4 diploma kun je op het hbo een studie volgen in het economisch domein, bijvoorbeeld Accountancy en Bedrijfseconomie.

Online presentaties

We willen je graag zo goed mogelijk helpen bij het kiezen van een passende opleiding, dat is in deze tijden extra lastig. Daarom hebben we tijdens een online open dag online presentaties opgenomen om jou toch te kunnen helpen bij het maken van een goede keuze voor je opleiding. Bekijk hier de online presentatie terug.

Vind je het nog lastig om de juiste studiekeuze te maken? We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Aanmelden

Heb jij de keuze voor jouw vervolgopleiding gemaakt en wil jij je aanmelden? Lees hier dan alles over de aanmeldprocedure.

Binnen kijken bij onze scholen

Nieuwsgierig hoe het Astrum College er van binnen uit ziet? Neem alvast een virtueel kijkje! Of bekijk ons YouTube-kanaal voor meer video’s. 

Heb je een vraag? 

Op deze pagina vind je een aantal hulpmiddelen om zelf aan de slag te gaan. En kom je er niet uit, dan kun je altijd mailen naar steljevraag@astrumcollege.nl 
 

Studiekeuze

Studiekeuze

Studiekeuze

Het maken van een studiekeuze is best lastig, maar ook heel leuk. Hoe kom je erachter wat bij jou past?

Lees verder