Commerciële dienstverlening Velp

Commerciële Dienstverlening

Astrum College

We willen je graag helpen bij het vinden van een opleiding die bij je past. Ben jij derde- of vierdejaars vmbo- of havoleerling en ben jij je aan het oriënteren op een mbo-opleiding? Houd dan een plekje vrij in je agenda voor onze open dagen!

De commerciële opleidingen bereiden je voor op beroepen binnen marketing & sales en staan in het teken van ondernemerschap, (buitenlandse) contacten leggen, netwerken opzetten en onderhouden.

Zo zet jij promotiecampagnes op, schrijf jij een marketingplan voor een nieuw product, start je een eigen business met website en loop je mogelijk stage in Belfast, Valencia of Malta. Maak een buitenlandse reis naar Oberhausen, Polen, Berlijn, Valencia, Venetië, Berlijn of Londen.

Bekijk de Commerciële Dienstverlening-opleidingen

Bekijk onze talkshow

Het kiezen van de juiste opleiding, dat is in deze tijden extra lastig. Wij helpen je hier graag bij. Daarom hebben we een talkshow opgenomen met studenten en docenten die jou meer vertellen over de opleidingen van onze school: bekijk hem hier! Wil jij niet de hele talkshow bekijken, maar alleen de gesprekken die jij interessant vindt? Kies dan in de beschrijving onder de talkshow de onderwerpen waarover jij meer wilt zien.

Lastig om te kiezen?

Vind je het nog lastig om de juiste studiekeuze te maken? We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Aanmelden

Heb jij de keuze voor jouw vervolgopleiding gemaakt en wil jij je aanmelden? Lees hier dan alles over de aanmeldprocedure.

Binnen kijken bij onze scholen

Nieuwsgierig hoe het Astrum College er van binnen uit ziet? Neem alvast een virtueel kijkje! Of bekijk ons YouTube-kanaal voor meer video’s. 

Heb je een vraag? 

Op deze pagina vind je een aantal hulpmiddelen om zelf aan de slag te gaan. En kom je er niet uit, dan kun je altijd mailen naar steljevraag@astrumcollege.nl 

Op school vind ik Project Bod, Business One Day, heel gaaf. Hier leer je zelf een markt organiseren met inkoop en verkoop.
Rick van Vught
Student Junior Accountmanager

Geen blad voor de mond

Deze opleiding past echt bij mij. Ik wil de handel in, ben graag met mensen in contact en daar draait dit vak allemaal om. Dit is namelijk echt een opleiding voor als je sociaal bent ingesteld, de telefoon durft te pakken en gesprekken kan voeren. Dat betekent ook dat je vaak een presentatie voor grotere groepen geeft. Ik neem geen blad voor de mond, dus voor mij is dat geen probleem. Lees hier het hele verhaal van Rick van Vught, student Junior Accountmanager. 

Verhaal Rick van Vught

Commerciële dienstverlening Niveau 4 Velp

Het verhaal van Rick

Ik vind het Project Business One Day, heel gaaf. Hier leer je zelf een markt organiseren met inkoop en verkoop.

Lees verder