Maatwerk voor havo-leerlingen

Maatwerk voor havo-leerlingen

Astrum College in Velp biedt maatwerktrajecten voor havisten aan. Hierbij kan sprake zijn van versnelling, verdieping of verbreding van de opleiding afhankelijk van jouw interesses en mogelijkheden. Het mbo-diploma is een waardevol diploma en een goede opstap naar een opleiding op het hbo.

Wil jij versneld jouw diploma halen op niveau 4? Heb je havo-leerjaar 5 gevolgd of heb je hbo-studiejaar 1 gedaan? Of ben je meer praktisch ingesteld in plaats van theoretisch? Je kunt dan versneld een niveau 4-diploma middels een maatwerktraject behalen! 

Voordelen

Het maatwerktraject heeft een aantal grote voordelen:

  • In jouw tempo een zeer waardevol diploma niveau 4;
  • Beter voorbereid op een hbo-opleiding d.m.v. beroepsvakken en praktijkervaring;
  • Geen gevolgen voor de studiefinanciering voor het hbo.

Opleidingen

LEGAL, INSURANCE & HR SPECIALIST  

(VOORHEEN: JURIDISCHE MEDEWERKER/HRM)

Wetten en regels saai? Niet als je een van de opleidingen van Legal, Insurance of HR volgt. Wij brengen je grenzeloos dicht bij een wereld vol wetten en regels waar jij mee weet om te gaan en die jij kunt gebruiken om verschillende zaken op te lossen. Jij bent een belangrijk onderdeel van het juridisch ondersteunend team, waarbij je klanten en collega's helpt met juridische vraagstukken en diverse werkzaamheden uitvoert binnen de afdeling.

Een praktische voorbereiding op het werkveld of voor de hbo-opleidingen Rechten, Social Work of Personeelsmanagement.

BUSINESS ADMINISTRATION & CONTROL SPECIALIST

(VOORHEEN: BEDRIJFSADMINISTRATEUR/JUNIOR ASSISTENT ACCOUNTANT)

Business administration is meer dan het invoeren van cijfers, het gaat zeker ook om het analyseren en rapporteren van deze cijfers. Je hebt regelmatig contact met klanten intern, extern, nationaal en internationaal. De control specialist assisteert in een online omgeving bij het maken van het jaarverslag en aangifte omzetbelasting. Jij werkt op de afdeling Finance in het midden- en kleinbedrijf (MKB) of je bent werkzaam als junioraccountant bij een accountantskantoor. Je controleert, verwerkt en analyse jaarcijfers en bent op de hoogte van de fiscale veranderingen.

Een praktische voorbereiding op het werkveld of voor de hbo-opleidingen Accountancy, Finance & Control of Bedrijfskunde.

MARKETING & COMMUNICATION SPECIALIST *INTERNATIONAL* 

(VOORHEEN: MARKETING MEDEWERKER/INTERNATIONAL BUSINESS)

Als marketing & communication specialist weet jij als geen ander dat het leven zich voor een steeds groter deel online afspeelt. Het bedrijfsleven wil inspelen op de kansen en mogelijkheden die de onlinewereld biedt. De opleiding Marketing and communication maakt van jou de onmisbare marketing & communication specialist die elk bedrijf nodig heeft. Jij levert een bijdrage aan het marketing- en communicatiebeleid, voert onderzoeken uit, bedenkt en verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten, adviseert en levert managementinformatie.

Een praktische voorbereiding op het werkveld of voor de hbo-opleidingen Commerciële Economie of International Business

RETAILMANAGER

Duur: 1,5 - 2 jaar

Niveau: 4

Leerweg:  BOL

Tijdens de retail managementopleiding leiden we je op tot een commerciële professional, die een eigen afdeling of filiaal van een winkelorganisatie gaat runnen maar ook ooit een eigen onderneming wil starten. Je volgt dan het keuzedeel Ondernemerschap mbo. Omgaan met klanten, leidinggeven, contact onderhouden met leveranciers: jij onderneemt ‘t . Het komt allemaal voorbij op deze opleiding Retailmanager. De opleiding sluit ook heel goed aan bij de hbo-opleiding Small Business, Ondernemerschap & Retailmanagement, facilitair management en Commerciële economie.

JUNIOR ACCOUNTMANAGER

Duur: 1,5 - 2 jaar

Niveau: 4

Leerweg: BOL

De opleiding junior accountmanager is helemaal jouw ding als je een vlotte prater bent, een commerciële instelling hebt en graag contact met klanten legt en onderhoudt. Met de inzichten die je opdoet weet jij straks precies hoe je moet onderzoeken, hoe je accountplannen opstelt, klanten adviseert en de producten aan de man brengt. Naast de commerciële vakken wordt er ook aandacht besteed aan ondernemerschap door het aanbieden van het keuzedeel Ondernemerschap mbo. Deze opleiding sluit heel goed aan bij de hbo-opleiding Commerciële economie, Ondernemerschap & Retailmanagement en Bedrijfskunde.

Manager ondernemer horeca of leidinggevende keuken

Duur: 1,5 - 2 jaar

Niveau: 4

Leerweg: BOL

Een eigen restaurant beginnen of chef in de keuken worden; om die droom te verwezenlijken kun je bij het Astrum College een prachtige horecaopleiding volgen. We leren je de fijne kneepjes van het vak in een mooie combinatie van theorie en praktijk in ons inspirerende eigen leerrestaurant La Rana. Je ontwikkelt je vaardigheden en brengt je productkennis op hoog niveau.

Uiteraard loop je ook stage, dat kan zowel in het binnenland als in het buitenland. Daarnaast schrijf je je eigen afdelings- of ondernemingsplan waarmee je je leidinggevende kwaliteiten laat zien.

Deze opleiding bereid je uitstekend voor op het hbo, bijvoorbeeld de Hogere Hotelschool. Daarnaast ben je met dit niveau 4-diploma zeker van een mooie functie op de arbeidsmarkt.

Leidinggevende travel, leisure & hospitality

Duur: 1,5 - 2 jaar

Niveau: 4

Leerweg: BOL

Werken als manager in de fijne sector van toerisme en recreatie, bijvoorbeeld bij hotels, vakantieparken of reisorganisaties. Daarvoor leiden we je op als je kiest voor de opleiding Leidinggevende Travel, Leisure & Hospitality bij het Astrum College.

Gastvrijheid zit je in het bloed. Je ontwikkelt je gespreksvaardigheden en beroepshouding op het gebied van dienstverlening en brengt je kennis op hoog niveau. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om activiteitenorganisatie, toeristische kennis en hotelreserveringssystemen.

Uiteraard loop je ook stage, dat kan zowel in het binnenland als in het buitenland. Daarnaast schrijf je je eigen afdelingsplan waarmee je je leidinggevende kwaliteiten laat zien.

Deze opleiding bereid je uitstekend voor op het hbo, bijvoorbeeld Vrijetijdsmanagement, de Hogere Hotelschool of de Hogeschool voor Toerisme. Daarnaast ben je met dit niveau 4-diploma zeker van een mooie functie op de arbeidsmarkt.

MEER INFORMATIE?

Wil jij meer informatie of heb jij vragen? Stuur dan een mailtje naar info@astrumcollege.nl.