Studenten Astrum College

Maak kennis met het Astrum College

Wil jij ontdekken of het Astrum College écht bij jou past? Vraag dan een rondleiding, meeloopdag of informatiepakket aan, bekijk onze school online of speel onze studiekeuzespellen.

Rondleiding

Wil jij weten hoe het is om te studeren bij het Astrum College en een kijkje nemen in ons gebouw? Volg dan een rondleiding bij ons op locatie. Een docent of medewerker leidt je samen met een student rond langs de highlights van de school. Meld je nu aan via dit formulier.

Meeloopdag

Ben jij benieuwd hoe een lesdag bij een bepaalde opleiding eruitziet? Schrijf je dan hier in voor een meeloopdag!

Informatiepakket

Ben jij benieuwd naar meer informatie over het Astrum College en de opleidingen die wij aanbieden? Vraag dan hier een informatiepakket aan en wij sturen je er thuis eentje toe.

Online tour

Wil jij weten hoe onze school er van binnen uitziet en deze online bekijken? Dat kan! Klik hier om vanuit onze online tour door het gebouw te wandelen en bezoek de verschillende ruimtes en lokalen.

Studiekeuzespellen

Op een leuke manier meer ontdekken over de opleidingen van het Astrum College? Speel dan onze studiekeuzespellen! Deze online games geven je meer informatie en helpen je bij het kiezen van een opleiding die bij je past. Klik hier om aan de slag te gaan.