Studenten Astrum College

Kom kennismaken met het Astrum College

Wil jij weten hoe het Astrum College er van binnen uitziet? Meld je dan aan voor een proefles of rondleiding! Ontdek je liever online of onze school bij je past? Bezoek dan de online tour of speel het studiekeuzespel.

Proeflessen

Heb jij een leuke opleiding gevonden en wil je ontdekken of deze écht bij je past? Schrijf je dan in voor een proefles en kom kennismaken met ons.

Rondleidingen

Wil jij weten hoe het is om te studeren bij het Astrum College en wil jij een kijkje nemen bij ons op school? Meld je dan hier aan voor een van onze rondleidingen!

Veiligheid voorop

In verband met het coronavirus besteden wij er alle aandacht aan om onze rondleidingen en proeflessen zo veilig mogelijk aan te bieden. We volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM. Net als in de rest van het schoolgebouw, is het verplicht om tijdens rondleidingen en proeflessen een mondkapje te dragen.

Online tour

Wil jij weten hoe onze school er van binnen uitziet en deze online bekijken? Dat kan! Klik hier om vanuit onze online tour door het gebouw te wandelen en bezoek de verschillende ruimtes en lokalen.

Studiekeuzespellen

Op een leuke manier meer ontdekken over de opleidingen van het Astrum College? Speel dan onze studiekeuzespellen! Deze online games geven je meer informatie en helpen je bij het kiezen van een opleiding die bij je past. Klik hier om aan de slag te gaan.

Informatiepakket

Ben jij nu al benieuwd naar meer informatie over het Astrum College en de opleidingen die wij aanbieden? Vraag dan hier een informatiepakket aan en wij sturen je er thuis eentje toe.