Open dag ROC A12

Open Dag 9 maart 2021

9 maart 2021

Een aantal keren per jaar kun je de sfeer proeven op onze scholen en informatie krijgen over alle opleidingen. Docenten en studenten vertellen over hun opleiding en hoe het is om te studeren bij ROC A12; Astrum College, Dulon College of Technova College.

Open dag ROC A12

Op 9 maart 2021 openen wij onze deuren van 18.30 uur tot 20.30 uur.

Ben jij derde- of vierdejaars vmbo-leerling of havoleerling en ben je aan het oriënteren op een mbo-opleiding? Kom dan naar onze open dag! 

Tijdens de open dagen is er een informatiemarkt waar je alle opleidingen kunt vinden. Wil je meer weten over een opleiding, dan kun je naar de lokalen waar de opleiding gegeven wordt en praten met studenten en docenten. Vaak kun je ook zelf dingen proberen zoals photoshoppen, een band verwisselen, een baby(pop) wassen of iets proeven of maken in de keuken.

ALGEMENE VOORLICHTING

Wil je meer weten over de school en studeren aan het mbo? Kom dan naar één van de algemene voorlichtingen. Hier krijg je antwoord op vragen als:

  • Hoe kies je de juiste opleiding?
  • Welke opleidingen zijn er allemaal?
  • Wat kost een opleiding?
  • Hoe bereid je je voor?
  • Wat mag je verwachten?

Naast de algemene voorlichting en de informatiemarkt worden er ook coachingsgesprekken en studiekeuzeworkshops gehouden. Kortom, we helpen je graag bij het maken van de juiste studiekeuze!