decanen

Decanen

Keuzes

De overstap van vmbo naar mbo, van mbo naar hbo of van mbo naar een baan is best ingewikkeld. Studenten moeten keuzes maken, zich oriënteren op een (vervolg)opleiding, allerlei zaken regelen. Vaak hebben ze twijfels: is dit wel wat ik wil? Waar ben ik echt goed in? Wij helpen u om uw leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden. Zodat zij makkelijker de overstap kunnen maken. Het doorstroomdossier vmbo-mbo vormt hier een belangrijk onderdeel van.

Decanendagen

Jaarlijks organiseert de school decanendagen voor decanen uit de regio. Tijdens de decanendagen komen actuele onderwerpen aan bod. Zo zullen wij onder ander ingaan op de allerlaatste onderwijsontwikkelingen en hoe de school daar invulling aan geeft. Tevens biedt de decanendag aan decanen de mogelijkheid om wensen en behoeftes richting mbo-onderwijs aan te geven.

Nieuwsbrief

De school houdt decanen graag op de hoogte. Daarom sturen wij regelmatig een digitale nieuwsbrief, de Decaneninfo, met het laatste nieuws over de school, onze opleidingen en voorlichtingsactiviteiten. Wilt u zich aanmelden voor deze nieuwsbrief of heeft u vragen? Stuur ons dan een bericht via decaneninfo@roca12.nl.
 

Peter Fransen Astrum College

Peter Fransen

Instroomcoördinator Astrum College
026-3633750 / 06-13023763

Inschrijfformulier meeloopdagen

Een dagje meelopen?

Heeft u een leerling die graag een dagje bij de opleiding van zijn keuze meeloopt? Laat hem/haar dan onderstaand formulier invullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met hem/haar op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmeldformulier