Blogs & stageverhalen

Blogs

Beschikbare blogs: 49

 • 8 juni 2023

  Ik vind het heel fijn op Astrum College en ben blij dat ik de stap heb genomen om naar het mbo te gaan

  Na het behalen van haar havodiploma stond Nikki voor een belangrijke keuze: ga ik doorstuderen op het mbo of hbo? Uiteindelijk koos ze voor het mbo en op dit moment zit Nikki in het eerste jaar van de opleiding Verpleegkundige bij Astrum College. Wij spraken met Nikki over de keuze die ze heeft gemaakt.

  Lees meer
 • 20 april 2023

  Ik heb echt een passie voor omgaan met kinderen!

  Phileine volgt de opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker bij Astrum College en maakt hierdoor werk van haar dromen en talenten. In deze blog vertelt Phileine over haar ervaring van de opleiding. Want wat is nu écht het leukste aan de opleiding en waarom zou je voor deze opleiding moeten kiezen?

  Lees meer
 • 13 april 2023

  Met deze opleiding kun je heel veel verschillende kanten op

  Chemène wist dat ze ontzettend graag met kinderen wilde werken. Na een bezoek aan de open dag veranderde de keus van opleiding. Inmiddels volgt Chemène de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker bij Astrum College en maakt zij werk van haar dromen en talenten. In deze blog vertelt Chemène over haar ervaring van de opleiding.

  Lees meer
 • 21 maart 2023

  Van leerling tot praktijkinstructeur

  Shantala begon in 2016 met de opleiding Verzorgende-IG op Astrum College. Inmiddels is ze werkzaam als praktijkinstructeur bij Astrum College.

  Lees meer
 • 2 maart 2023

  Hoe bereidt Mara zich voor op de finale van de Skills Heroes?

  Op 26 januari 2023 vond de kwalificatiewedstrijd voor de finales van de Skills Heroes 2022/2023 plaats. Van onze opleiding Onderwijsassistent heeft onze studente Mara, middels lesvoorbereidingen in het thema circus, activiteiten gedaan met basisschool kinderen. Dankzij haar prestaties is Mara door naar de finale op 23 en 24 maart 2023 in RAI Amsterdam. Wij spraken Mara over haar bijzondere prestatie!

  Lees meer
 • Toerisme studenten Astrum College in Málaga
  21 februari 2023

  Leerzame studietrip naar Málaga, Spanje

  In februari waren studenten van de opleiding Toerisme op het Astrum College twee weken in Málaga voor een studietrip.

  Lees meer