Blogs & stageverhalen

Blogs

Beschikbare blogs: 33

 • Belfast_Astrum_Velp
  28 november 2019

  Fantastische buitenlandse reis naar Belfast, Noord-Ierland

  In november is er voor de tweede keer een groep derdejaarsstudenten Handel en Commercieel van het Astrum College naar Belfast in Noord-Ierland afgereisd.

  Lees meer
 • BBL opleiding VIG-MZ - Astrum College in Arnhem
  21 januari 2019

  Als een vis in het water in de ouderenzorg

  Ruim 22 jaar werkte Chantal van den Brand-Ragas (44 jaar) in een wasserij maar sinds juni werkt ze met veel plezier als leerling woonbegeleider bij Liemerije Heukelumshof in Pannerden. Een reorganisatie van dwong haar tot nadenken over haar loopbaan.

  Lees meer
 • header_marouan_ambassadeur_astrum_college_gemeenteraad_rheden_velp_arnhem.jpg
  19 maart 2018

  Marouan Moussi kandidaat gemeenteraadsverkiezingen 2018 Rheden

  Student van het Astrum College Marouan Moussi (19) was kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 in de gemeente Rheden. Hij staat op plek 12 van de 21 kandidaten. Het is voor hem een mooie stap in de toekomst. 

  Lees meer
 • dario_chikike_liberije_kok
  12 februari 2018

  Dario Chikike zoekt zijn grenzen op in de keuken

  Dario Chikike(24), net afgestudeerd als Zelfstandig Werkend Kok niveau 3, gaat niet voor middelmatigheid. Hij wil meer dan ‘zomaar’ een kok zijn. “Ik wil steeds meer en steeds beter koken. Ik zoek de grenzen op en wil me blijven ontwikkelen.” Nog voor de diploma-uitreiking in november, had hij al een jaarcontract bij het gerenommeerde restaurant de Steenen Tafel in Arnhem. Behalve koken, gaat hij hier, samen met de andere vijf koks, ook gerechten ontwikkelen.

  Lees meer
 • 3 november 2017

  Mijn geweldige stage-ervaring op Lanzarote

  Waar ga ik (aan) beginnen? 2 mei 2017, de dag van de waarheid, ik vloog naar Lanzarote. Een nieuw avontuur: ik ging beginnen aan mijn animatiestage voor vier maanden in het buitenland. Ik wist niet wat me te wachten stond toen ik aankwam, maar ik werd al snel goed opgevangen. Mijn aankomstdag was ook meteen mijn eerste ‘’werkdag’’. De eerste twee en ook moeilijkste weken gingen beginnen, dit noem ik de ‘’inwerkfase’’ het is dan erg wennen, veel huilen, veel heimwee en veel nieuwe ervaringen. Opgeven was voor mij geen optie en ik zette me door de eerste weken heen.

  Lees meer
 • 29 juni 2017

  Aan het woord: student Luuk Martinez

  Aan het woord: student Luuk Martinez. "Ik wist eerst niet goed wat ik wilde worden, maar bij de politie of defensie leek me wel wat...Uiteindelijk wil ik een eigen bedrijf."

  Lees meer