Internationale stage Silke van Doeveren

Mijn geweldige stage-ervaring op Lanzarote

03-11-2017

Silke van Doeveren, student Leisure & Hospitality

 

"Waar ga ik (aan) beginnen? 2 mei 2017, de dag van de waarheid, ik vloog naar Lanzarote. Een nieuw avontuur: ik ging beginnen aan mijn animatiestage voor vier maanden in het buitenland. Ik wist niet wat me te wachten stond toen ik aankwam, maar ik werd al snel goed opgevangen. Mijn aankomstdag was ook meteen mijn eerste ‘’werkdag’’. De eerste twee en ook moeilijkste weken gingen beginnen, dit noem ik de ‘’inwerkfase’’ het is dan erg wennen, veel huilen, veel heimwee en veel nieuwe ervaringen. Opgeven was voor mij geen optie en ik zette me door de eerste weken heen."

 

Team Internationale stage Silke van Doeveren

Toen ik eenmaal gewend was, alles wist en mijn collega’s had leren kennen, ging er een wereld voor mij open. We deden de gekste dingen: van werken tot uitgaan, van roadtrips tot zwemmen in de zee om 5 uur in de ochtend; we deden het allemaal en ik leefde mijn leven. Niet te vergeten alle ervaringen die ik daar opgedaan heb: kinderactiviteiten, tieneractiviteiten, volwassenactiviteiten, shows... en nog veel meer.

De beste ervaring die ik daar qua werk heb meegemaakt is de show in Playa Blanca. Samen met ons hotel en het animatieteam van hotel Sandos Papagayo Beach Resort hebben wij in onze stad Playa Blanca op een groot podium de musical Lion King uitgevoerd. Dit was echt super om te doen! Qua werk in het hotel zelf heb ik de meeste ervaringen opgedaan met de activiteiten. Aquagym, waterpolo, darten, biljarden… noem het allemaal maar op. Buiten al deze ervaringen is mijn talenkennis ook flink verbeterd. Voor ik naar Lanzarote ging was mijn Engels op B1 en nu ik terug ben op C1.

Het was de bedoeling dat  ik op 2 september terug zou vliegen naar Nederland. Dit is uiteindelijk niet gebeurd; ik ben zelfs nog 10 dagen langer gebleven want ik kon het nog niet loslaten...

Ik zou een heel boekwerk kunnen schrijven over de dingen die ik tijdens mijn internationale stage  heb meegemaakt en geleerd. Om het kort samen te vatten en te laten zien hoe goed we het met ons team hadden, vertellen de foto’s erg veel!

Reactie toevoegen