ziekmelden

Jonathan Kamphuis

16-08-2016

Tweedejaars student Applicatieontwikkelaar

Na mijn opleiding wil ik aan de slag gaan als ICT Security Specialist. Tijdens mijn vmbo tl-opleiding twijfelde ik nog tussen ICT of Applicatieontwikkelaar. Het was handig dat ik hiervoor een test kon doen op school en kon ontdekken wat beter bij mij zou passen. Al snel bleek dit Applicatieontwikkeling te zijn. De studiebegeleiders vertelden mij ook dat ICT meer is voor doeners en deze opleiding meer voor denkers.

DETAILGERICHT

Ik merk dat ‘denken’ zeker terug in de opleiding. Het is vrij detailgericht en alle gegevens moeten perfect zijn. Om deze opleiding te kunnen doen moet je niet snel gefrustreerd raken en om hulp durven vragen, maar ook geduldig en nauwkeurig zijn. Voor veel opdrachten werken we in groepjes en dat is vaak prettig, omdat je daarmee de ‘workload’ deelt. In de praktijk zal dit ook zo werken.   

 

CAMBRIDGE

Het is handig als je goed bent in Engels. Bij deze opleiding komen veel Engelse termen voor. Zelf heb ik recent mijn Cambridge-certificaat gehaald. Dat is mogelijk via school voor studenten die excellent Engels spreken.

Reactie toevoegen