Blogs & stageverhalen

Blogs

Beschikbare blogs: 4

 • Belfast_Astrum_Velp
  28 november 2019

  Fantastische buitenlandse reis naar Belfast, Noord-Ierland

  In november is er voor de tweede keer een groep derdejaarsstudenten Handel en Commercieel van het Astrum College naar Belfast in Noord-Ierland afgereisd.

  Lees meer
 • 3 november 2017

  Mijn geweldige stage-ervaring op Lanzarote

  Waar ga ik (aan) beginnen? 2 mei 2017, de dag van de waarheid, ik vloog naar Lanzarote. Een nieuw avontuur: ik ging beginnen aan mijn animatiestage voor vier maanden in het buitenland. Ik wist niet wat me te wachten stond toen ik aankwam, maar ik werd al snel goed opgevangen. Mijn aankomstdag was ook meteen mijn eerste ‘’werkdag’’. De eerste twee en ook moeilijkste weken gingen beginnen, dit noem ik de ‘’inwerkfase’’ het is dan erg wennen, veel huilen, veel heimwee en veel nieuwe ervaringen. Opgeven was voor mij geen optie en ik zette me door de eerste weken heen.

  Lees meer
 • 28 januari 2016

  Jochem Odinot erg enthousiast over zijn stage in Engeland

  “Ik heb een geweldige stage gehad in Croydon.” Jochem Odinot (18) uit Zevenaar, derdejaarsstudent International Business & Communication (IBC), is enthousiast over de tien weken stage die hij heeft gelopen in Engeland. Tien weken lang coördineerde en organiseerde hij zo goed als zelfstandig evenementen voor het Business Improvement District (BID).

  Lees meer
 • Oud student in de praktijk Dominique Hartsteen Toerisme
  27 mei 2014

  Dominique Hartsteen: "ik ga mijn droom achterna"

  Al vanaf haar zesde droomt Dominique Hartsteen (19) uit Didam ervan om stewardess te worden. Ze wil letterlijk en figuurlijk haar vleugels uitslaan. De wereld is groot en heeft zoveel moois te bieden.

  Lees meer