Studenten Astrum College

Aanmelden proeflessen Astrum College

Heb jij een leuke opleiding gevonden en wil je ontdekken of deze écht bij je past? Schrijf je dan in voor een proefles en kom kennismaken met ons! 

Tijdens de proefles geven wij jou een voorproefje van de door jou gekozen opleiding. Je kan je aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen dan contact met je op om een proefles met je in te plannen. 

Veiligheid voorop 

In verband met het coronavirus besteden wij er alle aandacht aan om onze proeflessen zo veilig mogelijk aan te bieden. We volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM. Meedoen is daarom op dit moment alleen maar mogelijk voor examenleerlingen uit het voortgezet onderwijs, zodat de groepen niet te groot worden en er 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Wij verzoeken ouders hierbij dan ook vriendelijk om niet mee te komen naar de proeflessen. Net als in de rest van het schoolgebouw, is het verplicht om tijdens de proeflessen een mondkapje te dragen.

Informatiepakket 

Ben jij nu al benieuwd naar meer informatie over het Astrum College en de opleidingen die wij aanbieden? Vraag dan hier een informatiepakket aan en wij sturen je er thuis eentje toe.

 

 
1 Begin 2 Voltooid